Vaj 5W-40 OPI

970 L

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Derisa deri më janar 2022, nuk ka informacion specifik rreth një markë të quajtur “OPI” dhe produkteve të tyre të vajit për motor, unë mund t’ju siguroj një përshkrim të përgjithshëm rreth specifikave të vajit 5W-40.

Vaj 5W-40 OPI është një zgjedhje e shpeshtë për shumicën e automjeteve dhe përdoret për shumë modele të ndryshme makinash. Numrat 5 dhe 40 përcaktojnë viskozitetin e vajit në temperaturat e ndryshme. Sipas kësaj specifikate, vaji është i përshtatshëm për përdorim në një gamë të gjerë temperatoresh, duke përfshirë edhe ato të ulta dhe të larta.

Vaj 5W-40 OPI ofrojnë një përputhje të mirë mes stabilitetit në temperaturë dhe përshtatshmërisë për shpërthime të shpeshta dhe kushte të ndryshme të udhëtimit. Për më tepër, ky tip vaji siguron mbrojtje të mirë kundër rreziqeve të ndryshme, duke përfshirë temperaturat e larta, aksidimin, dhe formimin e depozitave.

Para se të përdorni një vaj specifik të motorit, është e rëndësishme të kontrolloni manualin e përdoruesit të makinës dhe specifikat e prodhuesit për të siguruar që ky tip vaji është i përshtatshëm për motorin e makinës suaj dhe për përdorimin në kushtet e vendit tuaj. Në rastin e markës “OPI,” ju mund të dëshironi të kontaktoni prodhuesin e tyre ose të kontrolloni informacionin në faqen zyrtare të internetit për detaje specifike rreth produktit të tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj 5W-40 OPI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *