Sistem Alarmi me Hapje/Mbyllje

Sistem Alarmi me Hapje dhe Mbyllje universal per cdo makine!

Sistem Alarmi me Hapje dhe Mbyllje
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Sistem Alarmi me Hapje dhe Mbyllje

Përfitimet:

  1. Siguria e Automjetit: Parandalon vjedhjet dhe dëmet e automjetit.
  2. Pajisje Anti-Grabitje: Ndalon hapjen e paligjshme të derëve dhe dritareve.
  3. Parandalon Ndërprerjen e Motorit: Ndërkthen tentativat për ndezjen e motorit pa çelës.
  4. Paralajmërim i Sofistikuar: Paralajmëron për çdo tentativë të paligjshme të hyrjes në automjet.
  5. Integrim me Çelësat Inteligjent: Mundëson hapjen dhe mbylljen e distancës së makinës.

Sistem Alarmi me Hapje dhe Mbyllje është një mjet i fuqishëm për të mbrojtur automjetin tuaj nga vjedhjet dhe shkeljet e sigurisë.