Sale!

Photon Milestone

Original price was: 8000 L.Current price is: 7500 L.

-6%

Photon Milestone

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Llampat LED janë një teknologji e ndriçimit të përparuar, duke ofruar ndriçim efikas dhe shpërndarjen e dritës në mënyrë të përshtatshme. Mund të ofrojnë shumë avantazhe, duke përfshirë konsum të ulët energjie, jetëgjatësi të gjatë, dhe mundësi të ndryshme të personalizimit të dritës, si ngjyra dhe intensiteti.

Nëse keni një model të caktuar të “Photon Milestone LED Lamp,” rekomandoj të kontrolloni specifikat dhe udhëzimet e prodhuesit për të kuptuar më saktë veçoritë dhe mundësitë e saj të përdorimit. Nëse keni nevojë për asistencë specifike rreth kësaj llampe LED, mund të jeni më specifik në pyetjet tuaja, dhe unë do të përpiqem të ndihmoj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Photon Milestone”

Your email address will not be published. Required fields are marked *