Aroma Tensy

400 L

Aroma Tensy

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Aroma Tensy made in Russia .
Nje nder markat me cilesore nderkombetare prodhuese specifikisht vetem per aroma.
Vijne ne treg vetem nga auto univers ne lloje nga me te ndryshmet. Per me shume info ju mirepresim ne dyqanin tone.

Aroma Tensy është një markë e specializuar në prodhimin e produkteve të aromës për makinat. Markat si “Aroma Tensy” ofrojnë një gamë të gjerë të produkteve të aromës për makinat, duke përfshirë aromatizuesit elektrikë, difuzorët e aromës, karikuesit e aromës, dhe produkte të tjera të përdorura për të përmirësuar ajrin dhe për të krijuar një ambient të freskët dhe të këndshëm brenda makinës.

Karakteristikat e këtyre produkteve të aromës mund të përfshijnë:

  1. Aroma të shumëllojshme: Markat si “Aroma Tensy” ofrojnë një gamë të gjerë të aromave për të zgjedhur, duke përfshirë arome frutash, lulesh, aromat natyrale, dhe shumë të tjera.
  2. Përdorim i lehtë: Pajisjet e aromës janë të dizajnuara për të qenë të lehta për tu përdorur dhe instaluar në makinë. Shpeshherë, ato ofrojnë opsione për të kontrolluar intensitetin e aromës ose për të ndërruar aromën sipas preferencave personale.
  3. Përdorim i sigurtë: Produktet e aromës janë të projektuara për të siguruar një përdorim të sigurtë dhe të qëndrueshëm, duke përfshirë mbrojtjen nga rreziku i zjarrit dhe ndërfaqet e sigurisë të përshtatura.

Për më shumë informacion rreth produkteve të aromës të ofruara nga firma “Tensy”, ju mund të kërkoni në internet në faqen zyrtare të tyre ose të kontaktoni shitësin tuaj lokal për të marrë detaje mbi gamën e tyre të produkteve dhe për të gjetur atë që përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Kete produkt e gjeni prane dyqanit tone (Auto Univers) i ndodhur ne Tirane.