Sensore Parkimi

Sensore parkimi me 4 dhe 8 cope!

Sensore Parkimi
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Sensore Parkimi

Përfitimet:

  1. Parandalimi i Aksidenteve: Paralajmërojnë për pengesat dhe shmangin përplasjet.
  2. Lehtësi në Parkim: Ndihmojnë në parkimin në hapësira të ngushta.
  3. Siguria: Zbulojnë fëmijët dhe kafshët pranë makinës.
  4. Mbrojtja e Automjetit: Parandalojnë dëmtimet dhe riparimet e shtrenjta.

Veçoritë:

  1. Zbulimi i Distancës: Përdorin ultrazë ose valë elektromagnetike.
  2. Alarmet: Sinjale zanore dhe vizuale për paralajmërime.
  3. Integrimi me Kamera: Kombinohen me kamera të pasme për pamje të qartë.
  4. Instalim i Lehtë: Udhëzime të qarta dhe instalim i thjeshtë.
  5. Kompatibiliteti: Përputhen me shumë modele automjetesh.

Sensoret e parkimit rrisin sigurinë dhe lehtësinë e parkimit për automjetin tuaj.