Të Tjera Mirëmbajtje

Aksesore te tjere per mirembajtjen e makines tuaj!

Të Tjera Mirëmbajtje
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Përveç produktëve të përmendura, ka edhe disa aksesore të tjera të mirëmbajtjes që mund të jenë të dobishme për ruajtjen dhe kujdesin e makinës suaj:

  1. Spray për pastrim të llambave: Ky produkt është i përdorshëm për të pastruar dhe për të shkëlqyer llambat e makinës nga pluhuri dhe mbeturinat e tjera.
  2. Peshqirë mikrofibër: Peshqirët mikrofibër janë shumë të dobishëm për pastrimin e sipërfaqeve të delikata si boja e makinës dhe dritaret, duke lënë një shkëlqim të pastër dhe të qartë.
  3. Lëng për pastrim të rrotave: Lëngu specifik për pastrimin e rrotave mund të ndihmojë në largimin e pluhurit dhe mbeturinave të tjera të rrugës nga rrotat e makinës.
  4. Tuba për marrjen e tymit: Këto aksesore janë të përdorshëm për të larguar tymin dhe erërat e pakëndshme nga brenda e makinës.
  5. Pastrues për brendësi të makinës: Pastruesit specifik për brendësinë e makinës mund të ndihmojnë në largimin e shkumës, pluhurit dhe mbeturinave të tjera nga dyshemat dhe tapiceria.
  6. Kartela për pastrimin e shkumës: Kartelat specifike për pastrimin e shkumës janë të dobishme për pastrimin e xhamave dhe sipërfaqeve të tjera të ndërtimit, duke lënë një rezultat të pastër dhe të shkëlqyeshëm.

Përdorimi i këtyre aksesoreve të mirëmbajtjes së makinës sëndërtuese do të ndihmojë në ruajtjen e pamjes së re dhe në mbajtjen e makinës suaj në gjendje të mirë për një kohë më të gjatë.