Të Tjera Pastrimi

Aksesore Të Tjera Pastrimi!

Të Tjera Pastrimi
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Në shtesë për aksesoret e përmendura, këto janë disa opsione të tjera për pajisjet e pastrimit të makinës:

  1. Shkrepës për detare: Përdoret për të larguar pllakat dhe mbeturinat e tjera të vështira nga sipërfaqja e makinës, veçanërisht në zonat ku mund të ketë grime të ndryshme.
  2. Tërhiqës për tharjen e karrocës: E dizajnuar për të shkuar pas një lavazhjeje, këto pajisje mund të largojnë ujin e tepërt nga sipërfaqja e makinës, duke e bërë procesin e tharjes më efikas.
  3. Pastrues për shumicën: Pajisjet që përdoren për të pastuar dyshemet dhe pasqyrat e makinës nga shumica dhe pllakat.
  4. Filtrat e ajrit të kabines: Këto filtër pastrojnë ajrin që futet në kabinën e makinës, duke larguar polenet, grimcat dhe lëndët e tjera të ndotjes së ajrit.
  5. Pastrues për mbështetëset e sigurimit: Pajisjet të përshtatshme për të pastuar mbështetëset e sigurimit, të cilat zakonisht mbajnë pluhur dhe mbeturina të tjera.

Përdorimi i këtyre pajisjeve së bashku me teknikat e pastrimit të duhura do të sigurojë që makinë juaj të mbetet e pastër, e sigurt dhe e shkëlqyer për një kohë më të gjatë.