Cante E Ndihmes Se Pare

800 L

Cante E Ndihmes Se Pare

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Cante E Ndihmes Se Pare.

Canta permaban te gjitha mjetet e nevojshme per perdorimin ne raste emergjence.

Shume efikase dhe vjen ne ndihme ne raste emergjence ndaj nje personi qe ka pesuar nje demtim.

Mund te vendoset kudo ne makine pasi permasat e kesaj cante ben te mundur qe mos te zere vend ne automjetin tuaj.

Shume efikas dhe shume i rendesishem ne automjetin e cdokujt prej nesh.

Kete produkt e gjeni prane dyqanit tone ( Auto Univers ) te ndodhur ne Tirane.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cante E Ndihmes Se Pare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *