Sale!

Xham Pasqyre Makine

Original price was: 1500 L.Current price is: 1200 L.

-20%

Xham Pasqyre Makine

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Xham Pasqyre Makine është një komponent thelbësor i pasqyrës së jashtme, që ndikon drejtpërdrejt në sigurinë dhe fuqinë e pamjes gjatë udhëtimit.Ky xham është i vendosur mbi bazën e pasqyrës së jashtme dhe përdoret për të riflektuar dritën dhe pamjen që vjen nga pas.

Le të shkruajmë një përshkrim të përgjithshëm për xhamin e pasqyrës së makinës:

  1. Xhami i pasqyrës së makinës është një shtresë e specifikuar dhe e përshtatur që përdoret për të siguruar një pamje të qartë dhe të saktë të mjedisit rrethues.
  2. Kjo pjesë e pasqyrës është zakonisht e bërë nga një material i përshtatshëm optik, i cili mund të riflektojë dritën dhe detajet me një shkallë të lartë të qartësisë.
  3. Xham Pasqyre Makine është projektuar për të rezistuar ndaj shkarkesë së erës, ndryshimeve të temperaturës, dhe ndotjeve të tjera mjedisore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xham Pasqyre Makine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *