Audio

Audio per makina!

Audio
Show Filters

Showing all 3 results

Showing all 3 results

Audio dhe Bokse për Makinën: Për të përmirësuar përvojën dëgjimi në makinë, mund të zgjidhni bokse dhe pajisje audio të ndryshme. Këto përfshijnë sistemet e audio të përmirësuar, bokset e shtëpisë për makinën, subwoofers, amplifikatorë, dhe pajisjet Bluetooth dhe AUX.