Peceta,Furça dhe Sfungjer

Peceta,Furça dhe Sfungjer per mirembajtjen e makines tuaj!

Peceta,Furça dhe Sfungjer
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Peceta, furça, dhe sfungjeri janë mjete thelbësore për pastrimin e makinës suaj.

  1. Peceta: Peceta është një material e butë dhe absorbues që përdoret për të fshirë pllakat dhe ndotjet e lehta nga sipërfaqja e makinës. Ato janë të përshtatshme për pastrimin e sipërfaqeve të delikata si boja e makinës dhe dritaret.
  2. Furça: Furçat janë përdorur për të fshirë pllakat dhe mbeturinat më të mëdha nga sipërfaqja e makinës. Ata janë të dobishme për pastrimin e rrethuar të gomave, jashtësive, dhe pjesëve të tjera të jashtme.
  3. Sfungjeri: Sfungjerët janë të përdorur për të larë dhe fshirë pllakat nga sipërfaqja e makinës. Ata ofrojnë një mënyrë të butë dhe efektive për të larguar mbeturinat dhe për të lënë një sipërfaqe të pastër dhe të shkëlqyer.

Duke përdorur këto mjete së bashku me produkte të përshtatshme pastrimi, ju mund të ruani pamjen e makinës suaj dhe të mbajeni atë në gjendje të mirë për një kohë më të gjatë.