Konsumi

Solucione qe ndikojne ne uljen e konsumit te makines!

Solucione qe ndikojne ne uljen e konsumit te makines!
Show Filters

Showing all 4 results

Showing all 4 results

Në këtë mënyrë mund të ulni konsumin e karburantit:

  1. Kontrolloni Presionin e Gomave: Gomat me presion të rregullt ulin rezistencën ndaj rrugës dhe konsumin e karburantit.
  2. Vozitje e Butë: Nisuni gradualisht dhe frenoni me butësi për të ulur konsumin e karburantit.
  3. Vozitni me Shpejtësi të Ulët: Shpejtesia e ulët rrit efikasitetin e karburantit, sidomos në autostrada dhe rrugë me trafik të pakët.
  4. Planifikoni Rrugën tuaj: Përdorni rrugë alternative për të shmangur trafikun dhe për të ulur kohën e pritjes në qarkullim.
  5. Përdorni Automjete Efikase: Automjetet hibride dhe ato me teknologji të avancuar janë më efikase në përdorimin e karburantit.
  6. Monitoroni Stilin tuaj të Vozitjes: Disa automjete kanë sisteme që monitorojnë stilit të vozitjes dhe ofrojnë këshilla për të përmirësuar efikasitetin e karburantit.