Kamera Parkimi

800 L

Kamera Parkimi

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Kamera parkimi.
Kamera është e papërshkueshme nga uji.
Punon mirë dhe në mot ekstrem.
Kënd i rregullueshëm i shikimit, i cili ju lejon të rregulloni kamerën në një pozicion që është më i miri për ju, duke ulur në mënyrë efektive shkallën e aksidentit.
E lehtë për tu instaluar.
Pajisur me kllapa të rregullueshme dhe 2 vida për instalim, kamera universale, me madhësi mini mund të përdoret për të gjitha llojet e automjeteve, si makina, kamionë, SUV, RV, etj.
Specifikimet:

Kundra ujit, IP67.
Vizion i Natës i Pastër.
Sistem i kamerave me ngjyra CCD/CMOS.
Përmasa Kompakte dhe instalim i lehtë.
Ofron shumëllojshmëri funksionesh për tu përshtatur me çdo makinë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kamera Parkimi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *