Sinjal Pasqyre Dinamik Golf 6 W203

3000 L

Sinjal Pasqyre Dinamik Golf 6 W203

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Sinjal Pasqyre Dinamik Golf 6 W203

Ky produkt eshte lehtesisht i montueshem ne cdo automjet. Shiriti led qe ndodhet ne vend te sinjalit mundeson levizje te ngadalte te sinjalit deri ne mbushje te plote te tij. Sinjalet dinamike japin nje pamje teper te vecante ne automjetin tuaj. Tashme vijne sinjale nga me te ndryshmet ne dyqanin tone duke nisur nga ato Volkswagen, Mercedes Benz, Audi, etj.

Kete artikull e gjeni ne dyqanin tone me nje cmim prej 3000L.

Sinjale Dinamike

🌟 Golf 6 W203

🏍 Transport Ne Te Gjithe Shqiperine

🔹️ Cilesi dhe cmim vetem tek auto univers

#autounivers #tirana #llampa #drita #cilesi #cmim #led #makina #mbajetsetelefoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sinjal Pasqyre Dinamik Golf 6 W203”

Your email address will not be published. Required fields are marked *