Kavo Baterie

1000 L

Kavo Baterie

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Kavo Baterie te cilat ndihmojne ne ndezjen e automjetit ne momentin e shkarkimit te baterise se makines tuaj.

Ky produkt vjen me amperazh te ndryshem si dhe i perbere nga nje material teper i forte dhe shume rezistent dhe jetegjate.

Perodrimi :
Sigurohuni që të dy automjetet të mos funksionojnë.

Sigurohuni që kompleksi të ketë një sistem elektrik të veçantë dhe se tensioni është i barabartë midis dy komponimeve.

Ruani imazhet (e kuqe) pozitive në të dyja bateritë.

Lidhni kabllon negative (të zezë) me polin negativ të dy baterive.

Kete produkt e gjeni prane dyqanit tone ( Auto Univers ) te ndodhur ne Tirane.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kavo Baterie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *