Peshqir me mikrofibër

150 L

Peshqir me mikrofibër

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Peshqir me mikrofibër janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të tharë dhe për të pastruar sipërfaqe të ndryshme për shkak të cilësive të tyre të veçanta dhe performancës së lartë. Këtu janë disa tipare dhe përfitime të peshqirëve me mikrofibër:

  1. Absorbimi i shkëlqyeshëm: Materiali i mikrofibër është i njohur për aftësinë e tij për të absorbuar lagështirën shumë më mirë sesa peshqirët tradicionalë të bëra nga material të tjera. Kjo e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të tharë sipërfaqe të ndryshme, përfshirë automjete, dysheme të shtëpisë, dhe madje edhe lëkurën e trupit.
  2. Efikasiteti në pastrim: Struktura e vogël e fibra të mikrofibrit e bën të mundur të kapë dhe të largojë pluhurin, shkumën dhe mbeturinat e tjera me një veprim të vetëm, pa lënë shenja ose mbeturina. Kjo e bën atë një mjet të shkëlqyeshëm për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme, duke përfshirë edhe madje dhe pastrimin e dritareve të makinës ose ekraneve të celularit.
  3. Shpejtësia e tharjes dhe e thatjes: Peshqirët me mikrofibër janë shumë të dobishë për të tharë sipërfaqet e lagura, sepse ata shpejtojnë procesin e tharjes duke absorbuar lagështirën shpejt dhe duke lënë sipërfaqen të thatë dhe të pastër në një kohë shumë të shkurtër.
  4. Përdorimi i përsëritur dhe i qëndrueshëm: Peshqirët me mikrofibër mund të përdoren përsëri dhe përsëri pasi ata janë të lehtë për të pastruar dhe për t’u tharë. Kjo i bën ata një zgjedhje të qëndrueshme dhe të ekonomisë së përmbajtjes në krahasim me peshqirët tradicionalë.

Për shkak të këtyre përfitimeve,Peshqir me mikrofibër janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të përdorur në shtëpi, në makinë, gjatë udhëtimeve ose kudo që ka nevojë për pastrim dhe tharje efikase.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Peshqir me mikrofibër”

Your email address will not be published. Required fields are marked *