Sale!

Tabele me Varje Baby On Board

Original price was: 600 L.Current price is: 500 L.

-17%

Tabele me Varje Baby On Board

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Tabele me Varje Baby On Board – Njoftoni Mënyrën Tuaj të Veçantë të Voajtjes

Për një voajtje të sigurt dhe të këndshme me fëmijën tuaj, ka sjellë një atmosferë të veçantë me tabelën ‘Baby On Board’ me varje. Kjo tabelë jo vetëm që ndihmon në rritjen e sigurisë duke informuar shoferët dhe përdoruesit e rrugës për praninë e një bebi në makinë, por gjithashtu shton një prekje të këndshme dhe të personalizuar në automjetin tuaj.

Modeli CL-10458 me temën e 101 Dalmatinëve është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë diçka të veçantë dhe të kujdesen për stili në makinën e tyre. Kjo tabelë vjen me një varje të sigurt dhe lehtë për montim, duke e bërë të përshtatshme për shumicën e modeleve të makinave.

Jo vetëm që kjo tabelë ndihmon në rritjen e sigurisë, por ajo gjithashtu përcjell një mesazh të këndshëm për të tjerët rreth jush, duke e bërë voajtjen tuaj më të këndshme dhe miqësore. Shtoni një prekje të veçantë në makinën tuaj me tabelën ‘Baby On Board’ me varje dhe udhëtoni me stil dhe siguri.”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tabele me Varje Baby On Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *