MP3 Player X3

800 L

MP3 Player X3

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

ransmetuesit FM dhe MP3 janë pajisje të përdorura për të dëgjuar muzikë në makinën tuaj duke përdorur frekuencën FM të radios së makinës dhe duke lidhur pajisjet audio MP3 ose smartphone. Këtu janë disa informacione të shkurtra për to:

  1. Transmetues FM: Transmetuesit FM janë pajisje të vogla që lidhen me portin e cigares elektrike në makinën tuaj dhe shpërndajnë sinjal FM. Përdoruesit mund të lidhin pajisje audio si smartphone, tablet, apo MP3 player me transmetuesin FM përmes një kablli audio. Pastaj, ata zgjedhin një frekuencë të zbrazët FM në radios e makinës dhe transmetuesi FM riprodhon muzikën nga pajisja e lidhur.
  2. Pajisje MP3: Pajisjet MP3 janë pajisje të cilat mund të ruajnë dhe të luajnë skedarë audio në formatin MP3. Për shembull, një USB flash drive ose një kartë memorie SD mund të ngarkohet me muzikë dhe pastaj të lidhet me një port USB ose një port kartë memorie në makinën tuaj.
  3. Kontrolli i Muzikës: Përdoruesit mund të kontrollojnë riprodhimin e muzikës përmes pajisjes MP3 ose smartphone të lidhur me transmetuesin FM. Ata mund të ndërrojnë këngën, të rregullojnë volumin, dhe të kontrollojnë funksionet e tjera audio nga pajisja e tyre.
  4. Frekuencat FM të Zbrazëta: Transmetuesit FM përdorin frekuenca të zbrazëta FM për të transmetuar muzikën në radios e makinës. Përdoruesit zgjedhin një frekuencë të zbrazët FM në radios e tyre dhe pastaj transmetuesi FM riprodhon muzikën në atë frekuencë.

Këto pajisje janë shumë të përdorshme për të dëgjuar muzikë në makinën tuaj, veçanërisht nëse nuk keni një sistem audio të avancuar. Ato ofrojnë një mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë për të dëgjuar muzikën tuaj të preferuar në udhëtimet tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MP3 Player X3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *