Fshirese xhami

1000 L

Fshirese xhami

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Fshirese xhami te markave me te ndryshme dhe me te mira ne treg :
1- Openparts
2-Inwells
3-Cartech
4-Bosch, etj.

Cilesia e larte e prodhimit te ketyre fshireseve mundeson pastrimin 100% te xhamit.
Gomina e tyre nuk krijon zhurme te pakendeshme ne momentin e fshirjes si dhe vijne me nje jetegjatesi teper te larte.

Cmimi dhe cilesia e ketij produkti ben diferencen nga te gjitha fshireset e tjera.

Kete produkt e gjeni prane dyqanit tone ( Auto Univers ) te ndodhur ne Tirane.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fshirese xhami”

Your email address will not be published. Required fields are marked *