Stopa Pasem Led ML W166 Look GLE

40000 L

Stopa Pasem Led ML W166 Look GLE

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Stopa Pasem LED në Mercedes-Benz ML W166 me Look GLE

Kombinimi i teknologjisë së “Stopave Pasem LED” me konvertimin e modelit të njohur të Mercedes-Benz ML W166 në pamjen e modelit GLE ofron një përmirësim të shkëlqyer të sigurisë dhe stilit të automjetit. “Stopat Pasem LED” ndihmojnë në ruajtjen e drejtimit, duke parandaluar daljet e papritura nga rruga, ndërsa konvertimi në pamjen e modelit GLE sjell një profil modern dhe sofistikuar. Kjo kombinim sjell një përvojë të përmirësuar dhe të avancuar për udhëtarët në rrugë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stopa Pasem Led ML W166 Look GLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *