Body Kit GLE W166 AMG 63

130000 L

Body Kit GLE W166 AMG 63

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Transformoni pamjen e makines tuaj me body kit e ri te GLE W166 AMG 63

Body Kit për Mercedes-Benz GLE W166 AMG 63 sjell një ndryshim të jashtëzakonshëm në pamjen dhe performancën e automjetit. Ky kit i përfshin elementët e dizajnit të AMG 63, duke përfshirë prerjet e agresivitetit, spoilerin e përparë, pragët e pragut të pasme dhe shumë më shumë. Përveç përmirësimeve estetike, kjo modifikim gjithashtu rrit aerodinamikën dhe performancën e përgjithshme të makinës. Me Body Kit për GLE W166 AMG 63, krijohet një përvojë e vërtetë e vozitjes së një Mercedes-Benz të fuqishëm dhe të stilit të rëndësishëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Kit GLE W166 AMG 63”

Your email address will not be published. Required fields are marked *