Vaj Motori

1100 L

Vaj Motori

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Vaj Motori Castrol 5w30 dhe 5w40

Molekulat inteligjente te Castrol Magnatec Professional ngjiten si nje magnet, duke reduktuar ne menyre dramatike konsumimin e motorit. 

Mikro filtruar dhe me ngjyren e saj te gjelber te firmosur, eshte garancia juaj per cilesine profesionale.

Deri ne 75% te konsumit te motorit ndodh ndersa motori juaj ngrohet.

Kur motori ndalon, vajrat shkarkohen nga pjeset kritike te motorit, megjithate molekulat inteligjente te Castrol Magnatec Professional nuk e bejne kete. Ata ngjiten pas motorit si nje magnet duke siguruar nje shtrese shtese mbrojtjeje  gati per t’u mbrojtur qe ne momentin qe ktheni celesin. Castrol Magnatec Professional eshte projektuar posacerisht per te ofruar mbrojtje te jashtezakonshme ndaj konsumit ne motoret moderne te sotem. Dieselet moderne jane te pajisur me filtra te grimcave te naftes per te hequr grimcat e demshme nga shkarkimi. Castrol Magnatec Professional OE 5W40 eshte formuluar posacerisht per t’i mbrojtur ato duke parandaluar grumbullimin e depozitave. Mbrojtje e menjehershme qe nga momenti qe ktheni celesin.

Kete produkt e gjeni prane dyqanit tone ( Auto Univers ) te ndodhur ne Tirane.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Motori”

Your email address will not be published. Required fields are marked *