Sale!

Logo e Zeze për BMW

Original price was: 800 L.Current price is: 650 L.

-19%

Logo E Zeze Per BMW

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Logo e zeze për BMW është një simbol i njohur dhe i shquar në botën e automjeteve. Ky logo është një pikërkthim i fuqishëm i identitetit dhe markës së BMW, duke sjellë një kombinim të përkryer të elegancës, stilizimit dhe historisë.

Logo e zeze për BMW përbëhet kryesisht nga një rreth i bardhë me dy shiritat e zeza në formë të proporcionalit të një rripini. Shiritat e zeza shpërfaqen si segmente të një rrethi, duke paraqitur një simbol unik dhe tërheqës. Njëkohësisht, ky dizajn thotë shumë për vlerat e markës: cilësi, inovacion, dhe një pasion i vazhdueshëm për performancën.

Kombinimi i rrethit të bardhë dhe shirive të zeza përfaqëson një harmoni të bukur dhe simbolizon një union të fortë midis teknologjisë dhe performancës. Kjo logo ka mbijetuar shumë vite dhe është një simbol i njohur ndërkombëtarisht që identifikohet lehtësisht në rrugë.

Me këtë logo të zeze, BMW shpreh një imazh të fortë dhe të sofistikuar, duke bërë që makina të dallohet në trafik dhe të jetë një përfaqësues i klasës së lartë dhe dizajnit të përjetshëm gjerman.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Logo e Zeze për BMW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *