Sale!

Llampa Led GPNE

Original price was: 6500 L.Current price is: 6000 L.

-8%

Llampa Led GPNE

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Llampa LED GPNE H1, H3, H4, H7, H11, H15, HB3, HB4 për makinë janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë të përmirësojnë ndriçimin dhe pamjen e automjetit të tyre. Me teknologjinë e fundit LED, këto llampa ofrojnë avantazhet e një ndriçimi të fuqishëm dhe të qartë, duke përdorur një sasi të ulët energjie dhe duke ofruar një jetëgjatësi të gjatë.

Llampa LED GPNE H1, H3, H4, H7, H11, H15, HB3, HB4 janë projektuar për të përshtatur me shumicën e modeleve të automjeteve, duke ofruar një pasqyrë të shkëlqyeshme të rrethinave tuaja. Me ngjyrat e ndryshme dhe intensitetin e dritës, këto llampa mund të personalizohen sipas preferencave tuaja për të krijuar një pamje të jashtëzakonshme dhe të personalizuar për makinën tuaj.

Përveç estetikës së tyre të shkëlqyeshme, llampat LED GPNE gjithashtu ofrojnë një siguri të shtuar rrugore. Ndriçimi i tyre i fuqishëm dhe i qartë ndihmon në përmirësimin e pamjes gjatë natës, duke ju mundësuar të identifikoni objekte dhe kushte rrugore me lehtësi.

Instalimi i llampave LED GPNE H1, H3, H4, H7, H11, H15, HB3, HB4 është i thjeshtë dhe i përshtatshëm, duke bërë që kjo të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për atë që dëshiron një përmirësim të shpejtë dhe të shkëlqyeshëm në pamjen e makinës së tyre. Me llampat LED GPNE, ndriçimi i jashtëm i makinës suaj mund të bëhet një përvojë e fuqishme dhe e personalizuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Llampa Led GPNE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *