Kit Per Pastrimin E Fenerve

5000 L

Kit Per Pastrimin E Fenerve

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Kit Per Pastrimin E Fenerve shume efikas dhe i thjeshte ne perdorim. Rikthen shkelqimin e fenerit 100% dhe ben fenerin e makines te duket si i ri.
Menyra e perdorimit:
Hidhet solucioni blu tek gota.
Vendoset ne prize dhe e pret 5-10 minuta derisa fillon te krijoj bulza.
Aplikohet tek xhami i fenerit te makines dhe i kthen shkelqimin atij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kit Per Pastrimin E Fenerve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *