Sale!

Paketa Xeno H7 Universale

Original price was: 5000 L.Current price is: 4000 L.

-20%

Paketa Xeno H7 Universale

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Paketa Xeno H7 Universale: Ndricimi qe ju Bejne te Dalloheni

Për të përmirësuar ndricimin në makinën tuaj dhe për të sjellë një pamje më të qartë dhe më të ndritshme në rrugë, zgjidhja juaj është Paketa Xeno H7 Universale. Kjo paketë ofron drita xenon të fuqishme dhe cilësore, të përshtatshme për shumicën e makinave.

Me drita xenon H7, do të përfitoni nga një ndriçim i fuqishëm dhe i qartë që ju lejon të shihni dhe të shiheni më qartë në rrugë. Teknologjia e fundit e dritave xenon siguron një shkëlqim të përsosur dhe një shikim të qartë, që ju bën të ndiheni më të sigurt në çdo udhëtim.

Paketa Xeno H7 Universale është e dizajnuar për të qenë e përshtatshme për shumicën e makinave, duke ju ofruar një zgjidhje të përshtatshme dhe të lehtë për t’u instaluar. Përveç kësaj, kjo paketë vjen me një garanci të sigurt për cilësinë dhe performancën e dritave xenon, duke ju dhënë qetësi të plotë për produktin tuaj.

Nëse jeni në kërkim të një ndricimi të fuqishëm dhe cilësor për makinën tuaj, mos hezitoni më: zgjidhni Paketën Xeno H7 Universale dhe bëni që makinën tuaj të dallohet në rrugë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa Xeno H7 Universale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *