Antifrize -20C Redoil

400 L

Antifrize -20°C Redoil

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Antifrize -20°C Redoil paraflu e cila vjen ne dy modele roze dhe blu.

Ky produkt vjen me masen 1L si dhe eshte e gatshme vetem per tu hedhur. Nuk ka nevoje te pergatitet apo hollohet per tu hedhur ne depoziten e makines tuaj.

Ky produkt eshte teper i rendesishem per automjetin e cdokujt pasi mbron sistemin e ftohjes se makines si dhe ndihmon ne qarkullimin me lehtesisht te ujit ne sistemin e ftohjes.

Kete produkt e gjeni prane dyqanit tone ( Auto Univers ) te ndodhur ne Tirane.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antifrize -20C Redoil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *