Jelek Fosforeshent

300 L

Jelek Fosforeshent

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Jelek Fosforeshent

Jeleku fosforeshent është një lloj veshjeje ose materiali i përdorur për të prodhuar veshje të cilat janë të afta për të shkëlqyer në errësirë pasi janë të ekspozuara ndaj dritës së qëndrueshme. Kjo ndodh për shkak të substancave fosforeshente të përdorura në material, të cilat shpërndajnë dritën që absorbojnë në mënyrë gradual pasi ndërpreret drita.

Ka disa përfitime të veshjeve ose materialeve fosforeshente:

  1. Siguria në kushte të errëta: Jeleku fosforeshent është i dizajnuar për të përmirësuar sigurinë e personave në kushte të errëta, duke bërë personat më të dukshëm për të shoqëruarit ose për personat që operojnë në mjedise të errëta.
  2. Përdorimi në situata të ndryshme: Këto veshje ose materiale janë të përdorura në fusha të ndryshme, duke përfshirë industrinë e sigurisë, punët e ndërtimit, sportin, dhe shumë fusha të tjera ku siguria dhe ndjeshmëria në dritë të ulët janë të rëndësishme.
  3. Rezistencë dhe qëndrueshmëri: Jeleku fosforeshent është i krijuar me materiale të cilat janë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përdorim në kushte të ndryshme, duke siguruar një përdorim të zgjatur dhe një rezistencë ndaj kushteve të vështira të mjedisit.

Përveç përdorimit të tyre në veshje, materiali fosforeshent është gjithashtu i përdorur për t’iu dhënë vëmendje produktit në ambalazhin e produkteve të ndryshme, dhe për qëllime të tjera të reklamimit dhe sigurisë.