Jastek Qafe

1000 L

Jastek Qafe

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Jastek Qafe 100% i re me cilësi të lartë

Ngjyra: E zezë
Stili: siç tregohet
Materiali:
MATERIAL SPECIALE ANTI STATIK I LLOJIT LËKURË – NUK NGJIT NË FLOKË DHE PASTROHET LEHTË!
Lëkurë Eko me cilësi të lartë + pambuk hapësinor
Madhësia: 30 cm * 16 cm

Karakteristikat: E bërë nga material lëkure Eko me cilësi të lartë super rezistente ndaj konsumit, mbushje pambuku e bardhë miqësore me mjedisin, cilësia është më e shkëlqyer! Jastëku cervikal i makinës mbështet 100% vertebrën e qafës, perfekt deri në presionin zero të qafës!

Jastëk qafe është një aksesori i shkëlqyeshëm për të përmirësuar komfortin dhe mbështetjen e qafës gjatë gjumit apo pushimit. Këto jastëk janë të projektuar me kujdes, duke përfshirë materiale të buta dhe të qëndrueshme që ofrojnë një ndjesi të butë ndaj lëkurës.

Përveç kësaj, forma ergonomike e jastëkut qafë siguron mbështetje të duhur për kurrizin dhe qafën, duke reduktuar mundësinë e dhimbjeve dhe tensioneve në këtë zonë. Jastëk qafe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të shtuar një element shtesë të këndshëm në momentet e qetësisë dhe pushimit.