Inoks Evo W211

2000 L

Inoks Evo W211

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Inoks Evo W211 per dritat e mjegulles per Mercedes Benz Evo W211

Montim i lehte dhe cilesia me e mire

E Pershtatshme per :
Mercedes-Benz E320 2007-2009
Mercedes-Benz E350 2007-2009
Mercedes-Benz E550 2007-2009

Inoks Evo W211 është një pajisje e specializuar për dritat e mjegullës të përdorura në Mercedes-Benz klasa E (W211). Këto drita të mjegullës janë të dizajnuara për të përmirësuar shikueshmërinë dhe sigurinë në kushte të vështira të mjegullës ose të motit të ndërprerë.

Karakteristikat dhe përfitimet e Inoks Evo W211 për dritat e mjegullës mund të përfshijnë:

  1. Ndriçimi i fuqishëm: Këto drita të mjegullës ofrojnë një ndriçim të qartë dhe të fuqishëm, duke ndihmuar shoferët të shohin më qartë nëpër mjegullë dhe të sigurojnë një udhëtim më të sigurt.
  2. Dizajni i përshtatshëm: Inoks Evo W211 është dizajnuar për të përputhur përsosur me Mercedes-Benz klasa E (W211), duke ofruar një integrim të përsosur dhe një pamje estetike për makinën tuaj.
  3. Cilësi e garantuar: Këto drita të mjegullës janë të krijuara me standarde të larta cilësie dhe përdorin teknologji të fundit për të siguruar një performancë optimale dhe një jetë të gjatë operative.

Për të instaluar Inoks Evo W211 për dritat e mjegullës në Mercedes-Benz klasa E (W211), ju duhet të siguroheni që pajisja të përputhet me modelin dhe vitin e makinës tuaj. Pastaj, përdorni udhëzimet e instalimit të prodhuesit për të siguruar një instalim të saktë dhe të sigurt të dritave të mjegullës. Nëse nuk jeni i sigurt se si ta instaloni atë, është gjithmonë më mirë të kërkoni ndihmë nga një teknik i përvojuar ose një qendër e autorizuar e shërbimit për automjete.