Navigator GPS Android

15000 L

Navigator GPS Android 7.0 Dhe 9.0 Inch

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Navigator GPS Android 7.0 inch deri ne 9.0 inch per cdo model makine.

Navigatori vjen se bashku me kasat fikse per cdo model makine.

Cilesia e ketij produkti ben te mundur qe te punoj pa probleme pa ngecje si dhe me nje touch shume te ndjeshem, i cili mundeson shume opsione. Ideal per cdo model si nga ana estetike ashtu edhe nga ana funksionale.

Cmimet varjojne ne baze te modelit te makines. Per cdo pyetje na kontaktoni ne numrin tone ne whatsapp.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Navigator GPS Android”

Your email address will not be published. Required fields are marked *