Sale!

Graso Spraj Superhelp

Original price was: 800 L.Current price is: 700 L.

-13%

Graso Spraj Superhelp

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Graso Spraj Superhelp është një produkt i specializuar për pastrimin dhe lubrifikimin e pajisjeve dhe mekanizmave të ndryshme në makinat dhe pajisjet tjera mekanike. Ky produkt ofron një zgjidhje të shpejtë dhe efektive për të pastruar dhe mbrojtur sipërfaqet metalike, duke siguruar që mekanizmat të funksionojnë mirë dhe të zgjasin jetën e tyre operative.

Disa përfitime të Graso Spray Superhelp përfshijnë:

  1. Pastrimi efektiv: Formulimi i specializuar i Graso Spray Superhelp lejon të fshijë pluhurin, vrimat e vogla, dhe mbetjet tjera të ndryshme që mund të grumbullohen në mekanizmat dhe pajisjet e makinës.
  2. Lubrifikimi i duhur: Ky produkt ofron një shtresë të qëndrueshme të lubrifikimit për të mbrojtur pjesët metalike nga friksioni dhe ndotjet e tjera, duke siguruar që pajisjet të punojnë më qetë dhe të zgjasin jetën e tyre të përdorimit.
  3. Përdorim i përshtatshëm: Graso Spray Superhelp mund të aplikohet lehtësisht në zona të vështira për t’u arritur dhe në pjesë të ndryshme të makinës, duke ofruar një zgjidhje të përshtatshme për nevojat e përdoruesve.

Për të përdorur Graso Spray Superhelp, rekomandohet të aplikohet në sipërfaqen e pastër dhe të lënë të thahet përpara se të përdoret pajisja. Gjithashtu, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përdorimit dhe të ruani produktin në një vend të freskët dhe të thatë për të siguruar që të ruajë cilësinë dhe efektivitetin e tij.