Pastrues Frenash

600 L

Pastrues Frenash

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Pastruesi i frenave është një produkt i specializuar që përdoret për të pastruar dhe për të hequr mbetjet e goma dhe tymit, si dhe për të larguar pluhurin dhe substancat e tjera të papëlqyeshme nga sistemi i frenimit të një automjeti. Kjo është një pjesë e rëndësishme e mirëmbajtjes së makinës, pasi pastrimi i rregullt i frenave mund të ndihmojë në ruajtjen e tyre dhe në përmirësimin e performancës së frenimit.

Disa përfitime të pastruesit të frenave përfshijnë:

  1. Pastrim i efektshëm: Formulimi i specializuar i pastruesit të frenave lejon të hiqen efikashtë mbetjet dhe pluhuri nga disket dhe pëlhurat e frenave.
  2. Mbajtja e performancës së frenimit: Pastrimi i rregullt i frenave mund të përmirësojë performancën e tyre, duke siguruar një frenim më të qetë dhe më të fuqishëm.
  3. Mbrojtja e pjesëve të sistemit të frenimit: Pastruesi i frenave mund të ndihmojë në mbrojtjen e pjesëve të sistemit të frenimit nga rryma e tepërt e ngrohjes dhe korrozioni.

Për të përdorur pastruesin e frenave, ju thjesht duhet ta aplikoni produktin në disket dhe pëlhurat e frenave, dhe pastaj ta lejoni atë të veçohet për një kohë të caktuar përpara se të fshihet me një peshqir të pastër ose të thahet me ajër të komprimuar. Është e rëndësishme të përdorni pastruesin e frenave në një mjedis të frytshëm dhe të shkoni me kujdes për të shmangur kontaktin me lëngjet kimike. gjithashtu, duhet të keni kujdes që të shmangni kontaktin me frenat e goma për të evituar dëmtimin e tyre.