Body Kit Mercedes Benz GLE mbi 2019 W167 Upgrade To GLE 63

170000 L

Body Kit Mercedes Benz GLE 2019+ W167 Upgrade To GLE 63

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Permiresoni pamjen e makines tuaj duke e bere ate upgrade nga te thjeshte ne look Body Kit Mercedes Benz GLE mbi 2019 W167 Upgrade To GLE 63

Dëshironi të përshpejtoni pamjen e Mercedes-Benz GLE mbi 2019 W167? Përfitoni nga një ndryshim dramatik me Body Kit që e konverton atë në një Mercedes-Benz GLE 63. Ky përmirësim përfshin prerjet e ndërthurura, spoilerat agresivë, grilën e përforcuar, dhe shumë më tepër, duke e ndryshuar automjetin tuaj në një shfaqje të fuqishme dhe të sofistikuar. Përmirësimi në stilin e GLE 63 jo vetëm që i jep makinës suaj një pamje të shkëlqyer, por gjithashtu e përmirëson performancën dhe aerodinamikën për një udhëtim më emocionues dhe tërheqës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Kit Mercedes Benz GLE mbi 2019 W167 Upgrade To GLE 63”

Your email address will not be published. Required fields are marked *