Body Kit Mercedes Benz ML W166 Upgrade To GLE 63 AMG

360000 L

Body Kit Mercedes Benz ML W166 Upgrade To GLE 63 AMG

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Nëse doni që makina juaj të marrë një pamje komplet ndryshe nga ato cfarë shohim përditë në rrugë kemi për ju modelin më të ri Body Kit Mercedes Benz ML W166 Upgrade To GLE 63 AMG.

Një Body Kit për Mercedes-Benz ML W166, i përmirësuar në pamjen e një GLE 63 AMG, është më shumë se thjesht një ndryshim estetik – është një shprehje e fuqisë dhe elegancës së fuqishme. Ky përmirësim transformon makinën tuaj në një qëndër vëmendjeje, me prerjet e shtrembëruara dhe detajet e sofistikuara që tërheqin vëmendjen kudo që shkoni. Përveç pamjes së jashtme të jashtëzakonshme, ky Body Kit gjithashtu rrit performancën e makinës, duke e bërë atë të ndjehet si një automjet i plotfuqishëm në çdo udhëtim. Me një Body Kit të tillë, krijoni një përvojë të pamohueshme të vozitjes, duke shkëlqyer në çdo moment dhe duke shkëlqyer me stilin dhe fuqinë e një GLE 63 AMG, ndërsa mbani thellë përmasat e një ML W166.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Kit Mercedes Benz ML W166 Upgrade To GLE 63 AMG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *