BMW Seria 5 2017-2020 G30 Upgrade M5

58000 L

BMW Seria 5 2017-2020 G30 Upgrade M5

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

BMW Seria 5 2017-2020 G30 Upgrade M5 me pamjen e përmirësuar të modelit M5 është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që dëshirojnë të japin një pamje më sportive dhe të përforcojnë stilin e makinës së tyre. Ky body kit ofron një transformim të plotë estetik që e bën makinën të dallohet në rrugë.

Me prerjet e tyre të theksuara dhe dizajnin e përforcuar, body kit për BMW Seria 5 G30 me pamjen e modelit M5 përfshin detajet karakteristike të një modeli sportiv. Kjo përfshin spoilere të përforcuar, prerje më agresive të pragjeve dhe një dizajn të përmirësuar të prerjeve të parakolpat.

Përveç aspektit estetik, body kit-i gjithashtu mund të ofrojë përfitime në performancë. Spoileri i përforcuar dhe elementët aerodinamikë ndikojnë në stabilizimin e makinës në shpejtësi të larta, duke përmirësuar kontrollin dhe sigurinë.

Në përfundim, body kit për BMW Seria 5 G30 me pamjen e modelit M5 është një zgjedhje e shkëlqyer për të përforcojë pamjen dhe performancën e makinës suaj. Kjo shtesë estetike dhe funksionale do të bëjë që makinën tuaj të dallohet dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të forcës dhe elegancës.

P.s bodykiti perfshin vetem parakolp, mbrapakolp dhe llaskat anesore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMW Seria 5 2017-2020 G30 Upgrade M5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *