Stopa Led Matrix BMW F10 Upgrade G30

43000 L

Stopa Led Matrix BMW F10 Upgrade G30

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Stopa Led Matrix BMW F10 Upgrade G30 eshtë një zgjedhje e shkëlqyer për ata që dëshirojnë të modernizojnë pamjen e makinës së tyre. Këto stopa pasme ofrojnë një ndryshim estetik dhe funksional që e bën makinën tuaj të dallohet.

Me dizajnin e tyre të përdorueshëm në modelin G30, stopat pasme LED Matrix për F10 japin një pamje më moderne dhe të sofistikuar. Kjo përfshin elementët e dizajnit të fundit të BMW, duke i dhënë makinës suaj një pamje më të freskët dhe më të përparuar.

Përveç aspektit estetik, stopat pasme LED Matrix ofrojnë edhe përparime në performancë. Teknologjia e Matrix LED ofron një ndriçim më të qëndrueshëm dhe më të shkëlqyeshëm, duke përmirësuar sigurinë dhe vizibilitetin gjatë udhëtimit në kushte të ndryshme të dritës.

Në përfundim, stopat pasme LED Matrix për BMW F10 me pamjen e përmirësuar të modelit G30 janë një zgjedhje e shkëlqyer për të përforcojë pamjen dhe performancën e makinës suaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stopa Led Matrix BMW F10 Upgrade G30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *