Sale!

Aromatike Areon Parfume Bubble Gum 35ML

Original price was: 550 L.Current price is: 450 L.

-18%

Aromatike Areon Parfume Bubble Gum 35ML

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Aromatike Areon Parfume Bubble Gum 35ML për makinë sjell një dozë të veçantë të elegancës dhe freskisë për udhëtimet tuaja. Ky parfum i veçantë është projektuar për të krijuar një ambient të këndshëm brenda mjedisit të makinës tuaj, duke e bërë çdo udhëtim të bëhet një përvojë të njëjtëpërdorshme.

Formulimi i këtij parfumi është i përshtatur për të trajtuar hapsirën e kufizuar të makinës, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për të krijuar një aromë të këndshme dhe të qëndrueshme. Notat fillestare të freskëta dhe frutore hulumtojnë hapsirën e makinës, duke krijuar një atmosferë të pastër dhe të relaksuar.

Dizajni i shishes është i përshtatshëm për vendosjen në makinë dhe është një pjesë stilike që përfshin formën dhe funksionalitetin. Shishe e vogël dhe elegante e parfumit Aromatik Areon lejon përdoruesin të përcaktojë intensitetin e aromës sipas dëshirës, duke e bërë atë një përzgjedhje të personalizueshme për çdo udhëtim.

Ky parfum për makinë nuk është vetëm një mënyrë për të sjellë një aromë të këndshme në mjedisin e makinës suaj, por gjithashtu është një shprehje e stilin dhe personalitetit tuaj në rrugë. Aromatika Areon Parfume për makinë do të bëjë që udhëtimet tuaja të jenë më të këndshme dhe të freskëta, duke e bërë çdo moment të jenë një përvojë të veçantë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aromatike Areon Parfume Bubble Gum 35ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *