Alkool Frenash Mittoil Genius

600 L

Alkool Frenash Mittoil Genius

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Alkool Frenash Mittoil Genius (Dot 4). Nder markat me te mira boterore per alkool frenash.

Alkool frenash me bazë sintetike për sistemet hidraulike të frenimit me disqe, me tambure dhe servo-kontrollet e makinave, të automjeteve komerciale dhe industriale, të skuterave dhe motoçikletave.

KARAKTERISTIKAT:

  • Shmang fenomenin e “bllokimit të avullit” (prania e flluskave të avullit në sistemin e frenimit)
  • Pika e ngrirjes -40°C.
  • Veti të shkëlqyera anti-korrozioni, anti-ndryshku dhe anti-oksidimi për mbrojtjen e përbërësve metalikë  dhe jometalikë që përbëjnë sistemin e frenimit.
  • Përputhshmëri totale me guarnicionet e frenave duke shmangur bymimin dhe dobësimin e guarnicioneve.
  • Stabilitet i lartë kimik duke siguruar qëndrueshmëri në kushtet e temperaturave të larta.
  • Mund të përdoret në makina të çdo marke, modeli dhe shkalle të ndryshme fuqie.

Cilesi te larte per frena me disk ose tamburo, vecanerisht i rekomandueshem per sistemet e frenimit ABS dhe ABR.

Mbron komponentet metalike nga ndryshku dhe korrozioni, ofron lubrifikimin e nevojshem per pjeset e levizshme metalike dhe nuk i deformon ato dhe pjeset prej gome qe perbejne sistemin e frenimit.

E gjeni prane dyqanit tone Auto Univers (Rr. Thoma Koxhaj, Pallatet Cabej)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alkool Frenash Mittoil Genius”

Your email address will not be published. Required fields are marked *