Pastrues Motori I Markes Ravenol

1000 L

Pastrues Motori I Markes Ravenol

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Pastrues Motori I Markes Ravenol është një produkt i specializuar për pastrimin dhe mbrojtjen e motorit të automjeteve. Ravenol është një markë e njohur për produkte cilësore të përdorura në fushën e automobilizmit.

Ky pastrues motori përdoret për të larguar grimcat, pluhurin, dhe substancat e tjera të papëlqyeshme që mund të grumbullohen në motorin e makinës. Përveç pastrimit, shpesh ka formulime të veçanta që ndihmojnë në mbrojtjen e motorit nga rryma e tepërt e ngrohjes, korrozioni dhe ndotja të tjera.

Për të përdorur pastruesin e motorit Ravenol, zakonisht ju do të aplikoni produktin sipas udhëzimeve të përcaktuara në etiketën e produktit. Kjo përfshin zakonisht larjen e sipërfaqes së motorit dhe lënien e produktit të veçojë për një kohë të caktuar për të lejuar veprimin e tij në përputhje me ndotjen që duhet të fshijë.

Është gjithashtu e rëndësishme të lexoni dhe të ndiqni udhëzimet e sigurisë në etiketën e produktit, duke siguruar që të përdorni pastruesin e motorit në mënyrë të sigurt dhe efektive.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pastrues Motori I Markes Ravenol”

Your email address will not be published. Required fields are marked *