Sale!

Llampa GP H1 70W 24V Halogjene

Original price was: 300 L.Current price is: 250 L.

-17%

Llampa GP H1 70W 24V Halogjene

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Llampa GP H1 70W 24V Halogjene: Ndriçim i Fuqishëm dhe Efikas

Llampa GP H1 70W 24V janë një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një burim ndriçimi të fuqishëm dhe efikas në mjete të tyre. Këto llampa halogjene ofrojnë një shkëlqim të thekur dhe një performancë të jashtëzakonshme, duke përmirësuar dukshëm sigurinë dhe vizibilitetin gjatë udhëtimit.

Me një fuqi prej 70W dhe voltazh prej 24V, këto llampa sigurojnë një shndërrim të energjisë në dritë të lartë, duke bërë udhëtimet natën më të sigurta dhe më të këndshme.Teknologjia halogjene ofron një temperaturë të lartë të ngjyrosur dhe një shndërrim efikas të energjisë në dritë të lartë.Montimi i lehtë dhe forma e përshtatshme e këtyre llampave i bën ata një zgjedhje të preferuar për shumë modele të ndryshme të automjeteve.

Përveç kësaj, kjo seri llampash ka një jetë të gjatë përdorimi, duke i bërë ato një zgjedhje ekonomike dhe të qëndrueshme.Përvojoni fuqinë dhe performancën e llampave GP H1 70W 24V Halogjene për një eksperiencë të shkëlqyer të udhëtimit në çdo kohë dhe situatë.”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Llampa GP H1 70W 24V Halogjene”

Your email address will not be published. Required fields are marked *