Sale!

Kompresor Ajri Cartech

Original price was: 2500 L.Current price is: 2000 L.

-20%

Kompresor Ajri Cartech

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Kompresor Ajri Cartech Per Fryrjen E Gomave

Rreth këtij produkti

Informacioni i produktit

Kjo pompë elektrike është e përshtatshme për t’u përdorur në fryrjen e një numri objektesh të ndryshme, duke përfshirë gomat e makinave dhe biçikletave, dhe më shumë. Kërkon vetëm një hyrje 12 V nga një çakmak standard i makinës.

Pasi të futeni në prizë, thjesht shtyjeni grykën në valvulën e gomës derisa të dëgjohet zhurma e ajrit që del, më pas shtrëngoni grykën për të krijuar një vulë. Gjatë fryrjes, mbani një sy në matësin e presionit dhe hiqni grykën kur të keni përfunduar.

Brand Cartech

Karakteristikat kryesore të produktit

Burimi i energjisë 12V I makines
Lloji i pompës Një shkallë
Portable ose Stacionuar
Ngjyra E zeze
Aksesorët Valvula e rrjedhjes së ajrit
Tensioni (V) 12.0
Lloji kompresor me ajër

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kompresor Ajri Cartech”

Your email address will not be published. Required fields are marked *