Getsun Engine Cleaner

750 L

Getsun Engine Cleaner

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Getsun Engine Cleaner (Pastrues Motori)

Rreth këtij artikulli

Ky produkt përmban dekontaminues të fortë me forcë depërtimi dhe veti emulsifikuese dhe dekompozuese.

Mund të eliminojë njollat e vajit, papastërtitë dhe pluhurin nga sipërfaqet e motorit për t’i mbajtur ato të ndritshme dhe të reja dhe për të lehtësuar motorin të lëshojë nxehtësi pa dëmtuar pjesët e gomës dhe plastike ose sipërfaqet e bojës.

Gjithashtu mund të përdoret për të pastruar njollat e vajit dhe papastërtitë në sipërfaqet e makinerive industriale dhe pajisjeve të tjera.

UDHËZIMET E PËRDORIMIT:

1. Ndizni motorin dhe lereni te punoje per 5 minuta.

2. Çmontoni filtrin e ajrit dhe mbuloni bllokun e karburatorit dhe shpërndarësit të automjetit.

3. Ky produkt duhet të tundet përpara se të spërkatet në sipërfaqen e motorit.

4. Pas 5 minutash, pastroni me ajër ose leckë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Getsun Engine Cleaner”

Your email address will not be published. Required fields are marked *