Sale!

Koka Marmite

Original price was: 2699 L.Current price is: 2100 L.

-22%

Koka Marmite

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Koka Marmite të gazrave të makinës është pjesë e sistemit të automjetit që drejton dhe largon gazrat e djegies nga motori. Kjo pjesë është e rëndësishme për performancën e makinës dhe për mbrojtjen e mjedisit. Këtu janë disa komponente të rëndësishme të sistemit të shkarkimit të gazrave:

  1. Kolektori i gazrave: Kjo është pjesa e parë e sistemit të shkarkimit, ku gazrat e djegies mbledhen pasi ata dalin nga cilindrat e motorit.
  2. Katalizatori: Katalizatori është një pjesë e rëndësishme e sistemit të shkarkimit që ndihmon në zvogëlimin e sasisë së gazrave të dëmshme për mjedisin që dalin nga motori. Për shumicën e automjeteve sot, katalizatori përdorin një ndërthurje të metaleve të çmuara të njohura si katalizatorët katalitikë.
  3. Demperët: Demperët janë pjesët që ndihmojnë në reduktimin e zhurmës së prodhuar nga gazrat e shkarkimit. Ata përfshijnë tuba të dizajnuar për të ndaluar zhurmën e shkarkimit që mund të ishte shkaktuar nga sistemi i shkarkimit.
  4. Koka Marmite: Kjo është pjesa e fundit e sistemit të shkarkimit që çon gazrat e shkarkimit në atmosferë pasi ata janë trajtuar nga kolektori, katalizatori dhe demperët.

Koka Marmite është i dizajnuar për të siguruar që gazrat e djegies të largohen nga motori në mënyrë të sigurt dhe efikase, dhe për të zvogëluar ndikimin e tyre negativ në mjedis dhe për shëndetin e personave. Çdo komponent i sistemit ka një rol të rëndësishëm në funksionimin e përgjithshëm të makinës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koka Marmite”

Your email address will not be published. Required fields are marked *