Inoks Parakolpi Fundor Set

4600 L

Inoks Parakolpi Fundor Set

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Një set inoks parakolpi fundor për modele të ndryshme si GLC X253, GLE W212 (nga viti 2014 e tutje), GLE W167 (nga viti 2019 e tutje) dhe W205 është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që dëshirojnë të përmirësojnë pamjen dhe performancën e makinës së tyre.

Këto parakolpë në inoks ofrojnë një kombinim të shkëlqyer të stilizimit dhe rezistencës ndaj korrozionit.

Materjali inox i përdorur për këto parakolpë siguron një pamje të rëndësishme dhe një përshtatje të plotë me dizajnin e makinës. Përparësia e inoksit është që ai është i qëndrueshëm ndaj korrozionit dhe ndërroi i kushteve të ndryshme atmosferike, duke e bërë këtë set një zgjedhje të qëndrueshme dhe të qëndrueshme në kohë.

Gjithashtu, parakolpët në inoks shtojnë një ndjesi të fortë të sigurisë dhe stabilitetit për makinën. Ata ofrojnë mbrojtje shtesë për karrocën kundër dëmtimeve të mundshme nga shkurret dhe mbeturinat në rrugë, ndërsa gjithashtu mund të shtojnë një element estetik që e bën makinën të dallohet.

Në përfundim, një set parakolpësh fundor në inoks për modele të ndryshme si GLC X253, GLE W212 (nga viti 2014 e tutje), GLE W167 (nga viti 2019 e tutje) dhe W205 është një zgjedhje e shkëlqyer për të përforcojë pamjen dhe performancën e makinës suaj, duke e bërë atë të dallohet në rrugë dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të elegancës dhe qëndrueshmërisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inoks Parakolpi Fundor Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *