Body Kit X5 F15 Upgrade Look M

195000 L

Body Kit X5 F15 Upgrade Look M

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Body Kit X5 F15 Upgrade Look M me një përmirësim për të përputhur pamjen e linjës M Performance është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që dëshirojnë të japin një pamje më sportive dhe të përmirësojnë performancën e makinës së tyre.

Ky body kit ofron një transformim të plotë estetik dhe teknik që e bën makinën të dallohet në rrugë dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të stilimit dhe fuqisë.

Me dizajnin e përforcuar dhe elementët e detajuara, si spoilere përpara dhe pas, këto body kit-e përmirësojnë pamjen dhe performancën e BMW X5 F15, duke i dhënë atij një pamje më dinamike dhe të përforcuar. Në veçanti, përputhja me linjën M Performance i jep makinës një pamje më të ngjeshur me tokën dhe të përforcon ndjesinë e fuqisë.

Përveç aspektit estetik, disa body kit-e gjithashtu mund të ofrojnë përparime në performancë. Për shembull, spoilerat dhe detajet e tjera aerodinamike mund të përmirësojnë stabilitetin dhe kontrollin e makinës në shpejtësi të larta.

Në përfundim, një body kit për BMW X5 F15 me një përmirësim për të përputhur pamjen e linjës M Performance është një zgjedhje e shkëlqyer për të përforcojë pamjen dhe performancën e makinës suaj. Kjo shtesë estetike dhe funksionale do të bëjë që makinën tuaj të dallohet në rrugë dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të forcës dhe elegancës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Kit X5 F15 Upgrade Look M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *