Hinke Karburanti

550 L

Hinke Karburanti

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Hinke Karburanti ndihmon dhe lehteson hedhjen e karburantit ne makinen tuaj ne rast pa mundesie per ta hedhur ate ne karburant.

Hinkat për të hedhur karburantin në makinë janë pjesë shumë e rëndësishme e përbërjes së një pompe të karburantit, veçanërisht në stacionet e shërbimit të karburanteve. Këto hinka janë të përdorura për të lejuar transferimin e karburantit nga depoja e stacionit të karburanteve në rezervuarin e makinës.

Hinke Karburanti zakonisht eshte e ndarë në kategori të ndryshme sipas llojit të dysheve dhe cilësive të tyre të shprazëtimit. Disa prej karakteristikave që mund të keni për të zgjedhur një hinkë të duhur për të hedhur karburantin janë:

  1. Diametri dhe lloji i dysheve: Hinkat vijnë me dyshe të ndryshme, siç janë ato të ulëta për makinat personale dhe dyshe të mëdha për makinat më të mëdha ose kamionët.
  2. Sistemi i shprazëtimit: Disa hinka kanë sisteme shprazëtuese që mund të mbështesin shprazëtje të shpejta ose të ngadalshme të karburantit, ndërsa të tjerë janë më të thjeshta dhe kanë një dyshe të thjeshtë të çelur.
  3. Cilësi dhe siguria: Është e rëndësishme të zgjidhni hinka të cilësisë së mirë dhe të besueshme që të sigurojnë që karburanti të jetë i transferuar në mënyrë të sigurt dhe të saktë në rezervuarin e makinës suaj.

Përveç kësaj, është gjithashtu e rëndësishme të merrni parasysh kapacitetin e hinkës dhe sigurohuni që ajo të jetë e përshtatshme për tipin e karburantit që ju dëshironi të transferoni. Gjithashtu, respektoni udhëzimet e sigurisë dhe rregullat e përdorimit të stacionit të karburanteve për të minimizuar rreziqet e ndezjes së karburantit.