Difuzor W212 2013-2016 AMG E63

35000 L

Difuzor W212 2013-2016 AMG E63

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Difuzori i pasme për Mercedes-Benz E-Class W212 në versionin e AMG E63 për periudhën 2013-2016 është një element që thekson fuqinë dhe elegancën e këtij modeli. Me dizajnin e tij të përforcuar dhe linjat agresive, difuzori i AMG E63 ndërtohet për të ofruar një pamje të përsosur dhe një aerodinamikë të përmirësuar. Kombinimi i performancës së nivelit të lartë me stilin e klasës së lartë e bën këtë difuzor një shtesë e shkëlqyer për të gjithë dashamirësit e vetëdijshëm për stilin dhe fuqinë e një automjeti të rafinuar si Mercedes-Benz E63 AMG.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Difuzor W212 2013-2016 AMG E63”

Your email address will not be published. Required fields are marked *