Body Kit G30 M5

57000 L

Body Kit G30 M5

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Body Kit G30 M5 për të përmirësuar pamjen në një pamje të një modeli G20 2022 M-Tech është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që dëshirojnë një estetikë të avancuar dhe një shkëlqim më të lartë në rrugë. Ky body kit ofron një transformim të plotë estetik që e bën makinën të dallohet në rrugë dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të performancës dhe stilin e BMW.

Ky body kit përmban elemente të tilla si spoilere përpara dhe pas shumë të dizajnuara për të pasqyruar stilin dhe performancën e një modeli M-Tech të fundit. Prerjet e theksuara dhe dizajni i përforcuar japin makinës një pamje më agresive dhe më dinamike.

Përveç aspektit estetik, ky body kit gjithashtu mund të përfshijë ndryshime në performancë. Për shembull, elementet e dizajnuara aerodinamikisht mund të përmirësojnë stabilitetin dhe aerodinamikën e makinës në shpejtësi të larta.

Në përfundim, një body kit për BMW Seria 3 për modelin 2018-2020 G20 për të përforcojë pamjen në një pamje të një modeli G20 2022 M-Tech është një zgjedhje e shkëlqyer për të bërë që makinën tuaj të dallohet dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të forcës, performancës dhe elegancës.

P.s Bodykiti perfshin vetem parakolp, mbrapakolp dhe llaska anesore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Kit G30 M5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *