Body Kit BMW F10 M-Tech

42000 L

Body Kit BMW F10 M-Tech

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Body kit BMW F10 M-Tech me një dhe dy dalje marmite është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që dëshirojnë të japin një pamje më sportive dhe të përforcojnë performancën e makinës së tyre. Këto body kit-e ofrojnë një ndryshim estetik dhe funksional që e bën makinën të dallohet në rrugë.

Me dizajnin e tyre të përforcuar dhe elementet aerodinamike, body kit-et e modelit M-Tech për BMW F10 ofrojnë një pamje të përforcuar dhe më agresive. Me daljet marmite të përfshira, këto body kit-e japin një përforcim shtesë në performancë dhe shfaqje të fuqishme.

Përveç aspektit estetik, body kit-et mund të përmirësojnë edhe performancën e makinës. Daljet marmite mund të përmirësojnë rrjedhën e gazrave dhe të përmirësojnë zhurmën dhe performancën e motorit, duke sjellë një ndjesi më të fortë dhe më dinamike të vozitjes.

Në përfundim, një body kit BMW F10 M-Tech me një dhe dy dalje marmite është një zgjedhje e shkëlqyer për të përforcojë pamjen dhe performancën e makinës suaj. Kjo shtesë estetike dhe funksionale do të bëjë që makinën tuaj të dallohet në rrugë dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të forcës dhe elegancës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Kit BMW F10 M-Tech”

Your email address will not be published. Required fields are marked *